Gefeliciteerd!

Je gratis tips zijn onderweg naar je mailbox!

Geweldig dat je de checklist hebt gedownload. Ik heb nog een interessant aanbod voor je, waarmee je echt de diepte in kan gaan als intuïtieve ondernemer. 

Lees snel verder!

Ik help je om online en offline te shinen als een godin voor slechts € 47,-!

De manier waarop wij ondernemers creëren, manifesteren en presteren is vaak vanuit moeite, zwaarheid en onzekerheid. De afgelopen tijd zie ik zo veel ondernemers struggelen met energie, emotie, stress en twijfel.

Waardoor ze niet vooruit komen. Te lang in de twijfelstand blijven staan of simpelweg steeds naar anderen kijken om te zien hoe het moet. Je mag gerust praten over plagiaat plegen. Dat wil je niet, je kan echt zelf creëren vanuit pure creativiteit, technieken en intuïtieve kennis. Je bent alleen vergeten hoe.

Er is een oplossing.

Wat als je nou sacred schrijftechnieken kon inzetten die je leven totaal veranderen? Technieken die voor sommigen klinken als magie, maar die werken als je weet hoe je ze inzet.

Als jij iemand bent die vastzit in haar hoofd. Het moeilijk vindt om los te komen van bepaalde gedachtestromen en daardoor steeds weer in dezelfde lastige vermoeiende stressvolle situaties terecht komt? In je business of daarbuiten? Dan is dit voor jou.

Vaak zijn we heel creatief en gedreven om zo veel mogelijk te experimenteren met verschillende technieken om je business naar een hoger niveau te tillen. Maar denk je ook weleens aan je eigen staat van zijn? Your own peace of mind?

Je loopt waarschijnlijk vast op bepaalde punten in je leven doordat je het geen aandacht geeft. Punten die je terugbrengen naar je kern, je essentie, je sensualiteit, je innerlijke godin. Zij is namelijk van onschatbare waarde.

Als je jezelf intern kan openbreken en haar wijsheid aan het woord kan laten, dan beland je in een nieuwe wereld. Een lichtere wereld van genot en plezier.

Jouw godin heeft je iets te vertellen. Ze wil haar magische creativiteit over alle facetten van je leven heen sprenkelen, zodat je in je puurste kracht komt om zo je business, je gezin of je leven lichter te maken.

Herontdek de magie van intuïtief schrijven, zodat je vrij en gelukkig kan zijn in iedere situatie van je leven. In elke vezel van je lijf. Laat jouw godin stralen, laat haar praten, geef haar een blanco vel papier en geniet van haar wijsheid.

Het moment dat ik mijn innerlijke godin vond, ruimte gaf en liet spreken gebeurde er iets bijzonders. Zij liet mij zien wat de kracht van het geschreven woord echt kon zijn. Ik wist dit tot op bepaalde hoogte wel in mijn business als Conscious Copywriter en daardoor help ik ook al 15 jaar vele klanten (vaak ook intuïtief) met hun teksten.

Toch vond ik het altijd moeilijk om de essentie te vinden van wat ik deed en vooral om dat aan anderen te leren. Ik zocht naar de sleutel van m’n eigen succes en vond het in dankzij DIT programma.

Dit aanbod staat los van zakelijke teksten. Want het begint bij jouw innerlijke kracht en een dieper weten toelaten. Dat is de motor in je business, in je leven en je teksten. Het vertrekpunt van waaruit alles kan ontstaan. Het gaat niet om hoe je schrijft, het gaat er om vanuit welke energie je schrijft. maar het heeft wel degelijk invloed op je zakelijke teksten. Je zal moeiteloos makkelijker gaan schrijven.

Ik ontdekte dat veel van de teksten in m’n journals, die eigenlijk uit de pen van mijn innerlijke godin kwamen realiteit werden of al geworden waren! Het was een boeiend proces om te realiseren dat m’n journal een werkelijke en directe blik in de toekomst gaf.

Mensen die ik ontmoette stonden al maanden daarvoor op papier. Projecten die ik bedacht had kregen als vanzelf vorm. Liedjes op de radio, boeken, gesprekken die ik voerde kregen allemaal een nieuwe lading, een diepere betekenis.

Het leven werd ineens meer magisch, maar vooral bewust gecreëerd.

Als je deze reis durft te maken en je laat je meevoeren, dan gebeuren er werkelijk bijzondere dingen. Het is niet altijd even makkelijk en je blijft altijd schakelen tussen de realiteit waarin we leven en het diepere weten van je godin, maar met deze lessen heb je een keus. Ervaar je vrijheid.

Zeg ja en bied geen weerstand als je geen weerstand voelt. Ga mee in de flow van wijsheid. Het leven is maakbaar op levels die onrealistisch lijken, maar voor je innerlijke godin is het de puurste vorm van de realiteit.

Dit is een uitnodiging om naar een plek af te reizen waar je misschien anders nooit zou komen. Of wat misschien zo vreemd klinkt en aanvoelt dat je het niet durft te geloven. Ik wil je uitdagen om dieper te rijken, dieper te kijken naar wat jij zou kunnen creëren vanuit deze nieuwe energie. Haar energie.

Ik wil je de sleutels geven tot haar wijsheid.

Voor iedereen is die sleutel anders, zal het slot anders zijn en de ervaring totaal anders. Maar de ruimte die je creëert in jezelf, de kracht die je gaat ontdekken is altijd hetzelfde. Jouw puurste kracht.

Dit is ook een uitnodiging om de commitment aan te gaan met jezelf. Om jezelf te overstijgen. To rise up and to speak up, to step up and to keep your head up. To be on top of the world and shine more than you have ever done before.

Not for them, for yourself.

Wat kan je verwachten? Ik neem je mee op reis. Opdrachten en rituelen die niet lang duren, maar wel van je vergen om volledig aanwezig te zijn en openheid te omarmen. Deze opdrachten ontvang je via de mail.

Na dit programma heb jij een duidelijk besef van wat je te doen staat, hoe je soepeler in een hogere energie kan komen. Hoe je weerstand kan loslaten en meer vrij in het leven kan gaan staan. Hoe je makkelijker geld kan manifesteren. En waarom je op bepaalde punten niet meer ease en joy ervaart.

Dit is voor jou als je:

Hoe werkt het:

Wat is het addertje?

Om heel eerlijk te zijn er is geen addertje. Ik ben je sowieso al dankbaar dat je de checklist gedownload hebt. Ik blijf je inspireren met content en kennis over copywriting, maar vooral ook ism energiewerk en intuïtie. Dit is mijn passieproject en ik hoop vooral dat zo veel mogelijk mensen die zich er toe aangesproken voelen gebruik gaan maken van deze unieke kans, voordat ik de prijs omhoog gooi. Want al zeg ik het zelf, het is echt een bijzondere reis, echt een online retraite. Even weg uit je realiteit en in je innerlijke wereld.

Ik ga in dit retraite ook geen andere aanbiedingen doen. Je gaat veranderingen ervaren die vele malen meer waarde hebben dan de prijs die je nu betaalt. Wel is het goed om te weten dat de prijs na de 50ste deelnemer omhoog zal gaan, er zijn nu nog 40 plekken beschikbaar

Dit is wat klanten zeggen over mij:

‘Ze heeft me zelfvertrouwen gegeven waardoor ik zelfs een e-boek heb geschreven’

Emily is een betrokken en hele fijne coach. Ze heeft een hele fijne energie. Ik vond dat ik heel slecht kon schrijven. Maar ze heeft me heel veel zelfvertrouwen gegeven waardoor ik zelfs een e-boek heb geschreven. En ze is spiritueel. Ze kijkt mij niet raar aan wanneer ik vertel dat ik slecht geslapen heb door bijvoorbeeld de volle maan.

Rashida Mustapha
African Self-Care Expert / bysanaah.nl

‘Ze slaat de spijker op z’n kop’

Ik vroeg Emily om mij te helpen met het schrijven van een aantal actiegerichte teksten. Ze bedacht een toffe naam voor mijn nieuwe product, wist meteen tot de kern te komen en schreef binnen 2 dagen een aantrekkelijke tekst. Ze weet zich goed te verplaatsen in de doelgroep en vraagt door. Ze slaat de spijker op zijn kop. Ik raad iedere ondernemer aan om met Emily te werken.

Maartje Blijleven
Community Expert / welovecommunities.nl

‘Een paar kleine aanwijzingen van Emily maken al zo veel verschil’

Emily heeft me heel goed geholpen met een online review van mijn website homepage. Een paar kleine aanwijzingen van Emily maken al zo veel verschil! Een zin net even wat korter of de tekst in de button veranderen ('Zo doe je dat' ipv 'Lees hier verder') doet wonderen. Dankjewel Emily!

Anoek Schippers
LinkedIn Coach / anoekschippers.nl

‘Ik schrijf nu meer naar 1 doel en doelgroep toe’

Emily helpt mij met mijn copywriting. Ze zoekt samen met jou naar woorden die het hart van je klant raken EN die passen bij jou als persoon. Dat is niet makkelijk, maar wel ontzettend boeiend. Ik heb ontdekt dat mijn schrijfstijl helder, duidelijk en to the point is en hoe ik mijn schrijfstijl nog verder kan versterken. Ik schrijf nu meer naar 1 doel en doelgroep toe. Ik voeg meer emotie toe aan mijn teksten. De komende tijd blijf ik samenwerken met Emily, omdat ze heel open, gezellig, kundig, maar vooral doortastend is. Ze schuwt het niet om je een spiegel voor te houden en je kritische vragen te stellen en juist dat heb ik nodig.

Dyonne Depondt
Onderwijs Coach / d-dep.nl
copywriting, coaching, positionering, testimonials

‘Het is zo veel duidelijker hoe ik me kan positioneren’

Wow! Ik ben gelijk met Emily’s tips/feedback/inzichten aan de slag gegaan en ik vind het geweldig! Het is zoveel duidelijker voor me geworden hoe ik mezelf als Plezierinspirator kan positioneren. En misschien nog wel belangrijker, dat ik mezelf ook daadwerkelijk Plezierinspirator voel. Er zijn veel dingen op z’n plek gevallen en het is heel duidelijk nu welke content ik op welke manier naar buiten wil brengen. En met manier bedoel ik niet de kanalen, dat geloof ik wel. Ik bedoel de manier die bij mij past, wie ik ben. Heel waardevol.

Susan Veldkamp
Online Ondernemer / Susanveldkamp.com
testimonials, laura de haan, winst.nl, review, copywriting, coaching

‘Alleen met een hele creatieve geest kan je zo goed feedback geven’

Emily viel mij op binnen het Master Moves programma van Eelco de Boer waarin ik het Master Team coördineer. Alleen mensen met veel ervaring en een ontzettend creatieve geest kunnen zo goed feedback geven en ook nog live! Ik heb haar daarna meteen gevraagd om als coach bij het team te komen. Emily deed ook mee aan het Internet Marketing Summit 2019 met een geweldige sessie over Storytelling waar de deelnemers bijzonder positief op hebben gereageerd.

Laura de Haan
Online Ondernemer / Winst.nl

Schrijf je Vrij, Rijk en Gelukkig!

Dit is waar niemand het over heeft

Waar veel ondernemers of eigenlijk simpelweg vrouwen aan voorbij gaan is dat hun eigen geluk het allerbelangrijkste component is voor succes. De crux zit hem in het feit dat je niet gelukkig moet willen zijn om succes te behalen, maar dat je gelukkig bent omdat je nou eenmaal niet anders kan en dan volgt succes en geld vanzelf. Ik help jou om meer zelfvertrouwen, plezier en zorgeloosheid te ervaren, zodat geld automatisch volgt. En geld maakt uiteindelijk wel gelukkig, mits je al gelukkig bent.

Think in Magic. Expect Miracles – Emily Mattaka Conscious Copywriter