Intuïtieve Sessie voor meer helderheid

Beyond Words Consult

Wat als je op een andere manier naar je communicatie zou kijken. Het zien als een verlengstuk van jou, niet de jij nu. Maar de jij in de toekomst. Wat zou dat kunnen creëren voor je business? Ik weet het. Meer klanten!

Maar wat als je nu geen idee hebt tegen wie je het hebt of wat je moet vertellen? Eigenlijk ben je onzeker of je wel de juiste weg inslaat met je business en positionering. Welke keuzes kan je het beste daarin nemen?

Energetisch gezien valt er heel veel te behalen om vanuit intuïtie te kijken naar je blokkades. Een manier om eens echt diep naar binnen te keren en te achterhalen wat je de wereld werkelijk te bieden hebt. Doordat ik intune op jou en je omgeving ontvang ik antwoorden die bruikbaar zijn voor jou en je business. Dit lukt alleen bij mensen die welwillend zijn en openstaan om ‘gelezen’ te worden.

De Beyond Word Sessies zijn intuïtieve 1-op-1 coaching waarin ik intune op jouw, je klanten en je business. Hieruit stroomt kennis voor je communicatie, je zichtbaarheid als ondernemer en je grootste verlangen voor de toekomst. 

Dit is wat er gebeurde tijdens een sessie met een klant begreep zij op verschillende lagen dat mijn coaching waarheid was, maar ze was zelf nog niet klaar om de stap te maken die ik zag die ze kon maken. De stappen die haar groots en onderscheidend kunnen maken. En ik zeg expres ‘kunnen’, want die stappen kunnen nog altijd gezet worden. En ik denk eerlijk gezegd dat we over een jaar een hele andere kant van haar gaan zien.

Letterlijk zei ze: “Wauw, Emily wat je hier vertelt is waar ik al jaren tegenaan loop. Maar ik vind het moeilijk om een keuze te maken voor een doelgroep. Ik vind het moeilijk om mezelf zo niche te positioneren. Want dan moet ik echt mijn verhaal gaan vertellen. Maar ik herken mezelf wel in dit beeld.

Ook dat is waar we tijdens de sessie tegenaan kunnen lopen. Blokkades. Tegen oordelen die je hebt over je klanten, over je business of over jezelf. Wat ik ook herken bij m’n klanten is dat het wat langer kan duren voordat ze de helderheid hebben die ik al in hun gezien had. Dat ze in een later stadium de stappen nemen die ik destijds voor ze voorspeld had. Een andere klant zei later: “Thank you for seeing me, while I didn’t.”

Een Beyond Words sessie kan heel inspirerend zijn. Verhelderend en soms ook overwhelming en spannend.

Ik wil je aansporen om toch de stap te nemen en een sessie te boeken als je dit nu leest. Dat je al zo ver doorgelezen hebt betekent dat er iets in jou, JA zegt.

Meld je hier aan voor een sessie van 1,5 uur online of live.

Dit is wat klanten van mij zeggen:

“Emily schuwt het niet om je een spiegel voor te houden en je kritische vragen te stellen en juist dat heb ik nodig.” Dyonne Depondt – D-Dep.nl

“Het is zo veel duidelijker voor me geworden hoe ik me als Plezierinspirator kan positioneren. En misschien nog belangrijker, dat ik me Plezierinspirator voel.” Susan Verldkamp – Susanveldkamp.com

“Emily weet zich goed te verplaatsen in de doelgroep en vraagt door. Ze slaat de spijker op z’n kop.” Maartje Blijleven – Welovecommunities.nl

Emily is een betrokken en hele fijne coach. Ze heeft een hele fijne energie. Ik vond dat ik heel slecht kon schrijven. Maar ze heeft me heel veel zelfvertrouwen gegeven waardoor ik zelfs een e-boek geschreven. En ze is spiritueel.” Rashida Mustapha – Bysanaah.nl

Investering Meer Klanten Sessie

Als Conscious Copwriter help ik honderden ondernemers met hun online zichtbaarheid. Ik combineer bewezen schrijftechnieken met intuitieve vaardigheden om zo een persoonlijke en op maat consult te creeren. Verwacht inhoudelijke feedback op bestaande content en op diepre intuitieve beweegredenen.

Tijdelijk bied ik dit consult aan voor € 150,- ex btw ipv € 250,- ex btw. Het consult duurt 1,5 uur en kan online of live gedaan worden. Meld je hier aan voor een Beyond Words consult

Dit zijn uitdagingen waar m’n klanten tegenaan lopen:

Wist je dat...

…copywriting meer is dan alleen de tekst op je salespage. Goede copywriting is ook de gesproken content in je video, de quote in je Instagrampost, zelfs de foto op je website zegt iets over jou en je product. Het plant een zaadje (liefst bij je ideale klant).

Ik help ondernemers om meer te verkopen middels onderscheidende verhalen en doeltreffende verkooppagina’s. Ik creëer al meer dan 15 jaar lekker lopende teksten.

Maar mijn hart ligt vooral bij het intuïtief coachen van ondernemende vrouwen naar meer sensualiteit, fun en vrijheid in hun marketing.

copywriting, schrijven, marketing, nieuwe klanten,universum