Contact

Geen hulp vragen is altijd een slecht idee. Gun jezelf een sparringspartner. Zelfs als je nog niet weet wat je hulpvraag is. Als ik niet jouw coach ben, zoek dan een ander. You owe it to yourself and your business. Kies een coach met je intuïtie. 

copywriter, copywriting coach, online ondernemer, business coach, love enthusiast

SOCIAL MEDIA

Waar kan je me vinden?

Instagram is een magisch medium waar je inspiratie en kijkjes in mijn leven vindt. Volg me hier en ik neem je mee in mijn wereld. 

Facebook is ook m’n  speeltuin. Ik ben hier iets minder actief, maar vind het wel leuk om af en toe gekke dingen uit te proberen. Mijn events vind je hier ook. Follow for Love

PassiePraat Podcast is mijn kindje. Nog lekker in ontwikkeling, maar ligt dicht bij mijn hart. Wil je mijn stem horen voordat je met me belt? Check Soundcloud.

Tip voor meer Flow in je Business

Doe een Digital Detox

Hoewel ik sterk online minded ben, wil ik je toch aanraden om af en toe een digital detox te doen. Plan een paar uur per dag in dat je online bent. De rest van de tijd gewoon niet surfen. Lees een boek, schrijf een brief. Luister naar je ziel, die heeft je heel veel waardevols te vertellen. Mediteer.

Connecten, maar dan werkelijk connecten op een dieper level doe je door elkaar in de ogen te kijken. Daarom organiseer ik regelmatig workshops en meer magische momenten.

copywriting coach, online ondernemer, goede teksten

Hi there...

Let's connect

00 31 6 141 27 329
hallo@emilymattaka.nl

Hit my hub...

It's all in the details

Love to connect...

Let's tune in

ALGEMENE VOORWAARDEN & COOKIE STATEMENT​