Plan Jouw Project in 3 Stappen

Copywritinghulp

Hulp nodig met je website, online zichtbaarheid of verkoopteksten? In 3 stappen weet je waar je aantoe bent. 

Als ervaren copywriter heb ik aan verschillende online projecten gewerkt vanuit strategie, met nadruk op vergroten van zichtbaarheid en sales.

  1. Het begint altijd met een scope-of-work. Dus in kaart brengen wat er nodig is, hoeveel tijd het kost en wanneer het af kan zijn. Dit is voorafgaand dus duidelijk, ik adviseer adhv een vrijblijvend gesprek. DM me of comment hieronder.
  2. Vervolgens ga ik aan de slag met het creëren van content. Hieruit ontstaan nieuwe online stories, meer klantgerichte teksten, salespages, mailings, blogs of posts. Met als doel, een pad van vertrouwen creëren voor meer leads.
  3. Al deze werkzaamheden doe ik aan de hand van strippenkaarten. Bekijk hieronder of er iets tussen zit voor jouw online uitdaging.

‘Na hulp en advies van Emily werd m’n ebook veel vaker gedownload en m’n website beter bezocht.’ Rianne Founder – Horse in Mind

Jouw investering:

  • Strippenkaart 10 uur a € 95,- pu: € 950,- ex (facturering in 2 of 3 keer)
    Strippenkaart 15 uur a € 85,- pu: € 1275,- ex (facturering in 2 of 3 keer)
    Strippenkaart 20 uur a € 75,- pu € 1500,- ex (facturering in 2 of 3 keer)

Heb je een kortingscode ontvangen? Klik op de button dat je een vrijblijvend gesprek wil en vermeld de kortingscode in de mail.

Dit zijn uitdagingen waar m’n klanten tegenaan lopen:

Wist je dat...

…copywriting meer is dan alleen de tekst op je salespage. Goede copywriting is ook de gesproken content in je video, de quote in je Instagrampost, zelfs de foto op je website zegt iets over jou en je product. Het plant een zaadje (liefst bij je ideale klant).

Ik help ondernemers om meer te verkopen middels onderscheidende verhalen en doeltreffende verkooppagina’s. Ik creëer al meer dan 15 jaar lekker lopende teksten.

Maar mijn hart ligt vooral bij het intuïtief coachen van ondernemende vrouwen naar meer fun en vrijheid met hun marketing.