Copywriting | Workshop

Maak een Magisch Moment

Ontdek de zachte kracht van conscious copywriting in je business. Meer ideale klanten dankzij de vaardigheid die alles voor je kan veranderen. Copywriting is niet schrijven, het is een magisch moment verkopen. 

Hoe krijg ik meer Ideale Klanten?

Ben jij een purpose gedreven ondernemer of freelancer en wil je meer verkopen van jouw aanbod? Meer verdienen, groter bereik en een onweerstaanbaar indruk achterlaten? Conscious copywriting is de zachte kracht in je business.

Er staan steeds meer online ondernemers op en allen gebruiken ze dezelfde schrijftechnieken om hun toekomstige klanten te overtuigen. Maar hoe kan je je onderscheiden in de overvolle wereld van online content?

Wat velen doen is hardere salestechnieken inzetten. Maar het is ook mogelijk om met zachte kracht meer mensen te inspireren. Wanneer je van je missie een sterk merk maakt en een mantra van je purpose, zal je harten raken, ideale klanten vinden en nooit meer concurreren op prijs.

In deze transformatieve workshop ontdek je wat een onweerstaanbaar onderscheidend aanbod is. Hoe je verkoopt met krachtige teksten en hoe je meer zelfverzekerd zichtbaar kan zijn.

Emily Mattaka is al meer dan 15 jaar een copywriting expert. Zij geeft trainingen bij gevestigde bedrijven als Competence Factory, Grit Academy en Winst.nl opgezet door marketingkoning Eelco de Boer. Die lessen heeft zij verwerkt tot een eigen visie op mindful verkopen en heart-centered ondernemen. Daardoor is zij gevraagd om te spreken in De Doelen in Rotterdam over haar training Marketing is a Love Story en leidde het event The Power of Data & Dating voor MWG.

Als content & copywriting coach heeft zij meer dan 100 ondernemers geholpen om meer plezier en flow te vinden in hun marketing, o.a. tijdens haar training Marketing is a Love Story.  En heeft zij als spreker tijdens het event Women in Tech haar kennis mogen delen over Imposter Syndrome en hoe je dit allesomvattende fenomeen overstijgt.

Trainingen door Emily Mattaka gaan over high spirit content creatie die je marketing en business verder brengen op het gebied van meer ideale klanten en beter verkopende salespages voor purpose gedreven ondernemers.

Ontdek tijdens dit workshop:

  • Een unieke methode om met meer flow content te creëren zodat je jezelf en je klanten inspireert
  • Hoe je missie het fundament is van een winstgevend verdienmodel
  • Waarom jouw ideale klant je NU nodig heeft
  • Welke waarden in je business je onderscheidend maken
  • Waarom en hoe verkopen creativiteit, connectie en enthousiasme vereist
  • Hoe je als ondernemer altijd ook copywriter bent en hoe je dit ook echt wordt
  • Wanneer je werkelijk zelfverzekerd zichtbaar kan zijn en wanneer niet

Dit is wat klanten over mij zeggen:

“Emily schuwt het niet om je een spiegel voor te houden en je kritische vragen te stellen en juist dat heb ik nodig.” Dyonne Depondt – D-Dep.nl

“Het is zo veel duidelijker voor me geworden hoe ik me als Plezierinspirator kan positioneren. En misschien nog belangrijker, dat ik me Plezierinspirator voel.” Susan Verldkamp – Susanveldkamp.com

“Emily weet zich goed te verplaatsen in de doelgroep en vraagt door. Ze slaat de spijker op z’n kop.” Maartje Blijleven – Welovecommunities.nl

Emily is een betrokken en hele fijne coach. Ze heeft een hele fijne energie. Ik vond dat ik heel slecht kon schrijven. Maar ze heeft me heel veel zelfvertrouwen gegeven waardoor ik zelfs een e-boek geschreven. En ze is spiritueel.” Rashida Mustapha – Bysanaah.nl

Meld je aan voor dit workshop:

Tijdens dit mindshifting workshop, krijg je de kans om helder te krijgen hoe je je business naar een hoger niveau tilt met conscious copywriting, wie je ideale klanten zijn en hoe je ze inspireert met high spirit content.

  • De workshop is online via Zoom 
  • Datum 4 februari
  • Tijd van 10 uur tot 13 uur.

Dit zijn uitdagingen van m’n klanten:

Voor wie is dit programma niet bedoeld:

Wist je dat...

…copywriting meer is dan alleen de tekst op je salespage. Goede copywriting is ook de gesproken content in je video, de quote in je Instagrampost, zelfs de foto op je website zegt iets over jou en je product. Het plant een zaadje (liefst bij je ideale klant).

Ik help ondernemers om meer te verkopen middels onderscheidende verhalen en doeltreffende verkooppagina’s. Ik creëer al meer dan 15 jaar lekker lopende teksten.

Maar mijn hart ligt vooral bij het intuïtief coachen van ondernemende vrouwen naar meer sensualiteit, fun en vrijheid in hun business.

copywriting, meer klanten, copywriter, onweerstaanbaar aanbod