Gratis Businesstools

Positioneer je met krachtige teksten, een onderscheidend aanbod en een sterk merkverhaal. Vanuit liefde en intentie. Hieronder bied ik je verschillende gratis businesstools om je verder te helpen. Kijk wat je nodig hebt.

Copywriting Businesstool

Gratis Schrijfstijl Test

Wat is je schrijfstijl waard? Online is geschreven communicatie belangrijker dan ooit. Je hebt maar één kans om je lezer te verleiden en dat doe je met de teksten die je schrijft. Hoe weet je wat jouw stijl is en wat kan je er nog meer mee?

Blogs & Mailing Businesstool

Gratis meer lezers...

Wat als iedere blog die je schrijft ook door meer mensen gelezen wordt? Wat gebeurt er dan met je zichtbaarheid, positionering en verkopen? Hier ontdek je hoe je meer mensen kan inspireren om je blog te lezen of je mail te openen.   

Marketing is a Love Story twv € 29,95

Gratis meer magie in je business..

Stel je voor dat je klanten allemaal aanvoelen als vrienden. Je doet moeiteloos je teksten schrijft. Je krijgt energie van de verschillende projecten die steeds soepel op je pad komen. Het klopt, bijna altijd. Klinkt dit als muziek in je oren? Dit gun ik ieder coach, trainer en ondernemer. Met deze mini cursus gaat dat ook zeker lukken.

Website Businesstool

Gratis meer kopers...

Coaches, trainers en andere ondernemers vinden het vaak lastig om online de structuur van hun verkooppagina goed op te bouwen. Stop met nadenken over structuur en focus op inhoud. Ik help je.

Let's chat

Tell me what's going on, I'll hook you up...

What are you looking for my dear

Check out my shortcuts...

Let's connect

Some where on the wild wild web...