Hoe ontwikkel je doorzettingsvermogen?

Hoe ontwikkel je doorzettingsvermogen om het succes te behalen wat je voor ogen hebt, zonder zeeën van tijd te verliezen aan dingen die je niet dienen? ‘Gewoon doorbeuken hoor ik je denken.’ Wist je dat dit precies het tegenovergestelde is van wat werkt. Als je droom met je kon praten, wat zou ze je dan adviseren? 

Iets waar ik heel mijn leven al in geïnteresseerd ben en ondertussen ook al veel vanaf weet is energiewerk inzetten voor je algehele gezondheid en het verhogen van je prestaties. Je kan energiewerk ook inzetten specifiek voor je business, zakelijk, daar specialiseer ik me in. Alles is namelijk energie, ook je gedachten, je zorgen, je onzekerheden, je emoties en je dromen. Maar ook je marketing, je sales, je administratie en je geldstroom.

Afhankelijk van waar je je focus op richt zal dit ook meer momentum krijgen, groeien en jouw nieuwe waarheid worden. Het is dus van belang dat je weet hoe je energie gericht is mbt een bepaald onderwerp en wat je er aan kan doen om het de kant op te sturen dat je wil. Hieronder geef ik een aantal tips die je zullen helpen om te focussen.

Je droom

Je droom is ook energie zoals ik eerder al zei. Het is de basis voor alle andere energiestromen in je business, het is dus van belang dat je die droom koestert en aandacht geeft.  Je kan intunen op de  frequentie van je droom om te begrijpen wat het wil, wat je volgende stap mag zijn. Het klinkt misschien vreemd, maar alleen al om zo de focus te leggen op je droom, er afstand van te nemen en te kijken naar wat het kan zijn, geeft het al meer bestaansrecht. Waarschijnlijk zal het je vragen om te blijven doorzetten, dat je er alles aan zou moeten doen om het grotere plan te blijven zien. Je lichaam kan je helpen om naar je dieper weten toe te gaan. Wanneer je je sensueel en speels voelt, kom je daar makkelijker. Het helpt je de juiste stappen te nemen. Wil je dar meer over weten? Check deze pagina.

4 tips voor meer doorzettingsvermogen om je droom te verwezenlijken:

  1. Droom Groot – Heb een groot verlangen. Als je droom niet groot genoeg is dan zal de drive om die te verwezenlijken ook niet ontstaan. Wat wil je werkelijk creëren in je leven? Hoe ziet je toekomst eruit? Vind je het spannend, geloof je het bijna niet? Dan is je droom werkelijk groot.
  2. Intuïtief Actieplan – Maak een plan en zet er acties in. Dit is natuurlijk niets nieuws, want elke droom moet gekoppeld worden aan een plan anders blijft het voor altijd een droom. Maar, zet je ook weleens acties in je agenda die te maken hebben met je energie bewaken? Minder internet, lekker in bad, naar de bios voor een feelgood of jezelf trakteren op een wijntje en staren naar een mooie bloem of schilderij? Ook dat is nodig om je dromen te verwezenlijken.
  3. Bewaak je Energie – Sluit je af voor negatieve en ontmoedigende invloeden. Invloeden die direct gericht zijn op je project of doel, maar ook invloeden die inbreuk doen op je energie en die je naar beneden halen. Simpele test: voelt het zwaar, verban het uit je leven. Voelt het licht, doe meer van dat.
  4. Je Tribe – Investeer tijd en energie in één of meerdere mensen die je aanmoedigen om je plan of droom te verwezenlijken. Deze mensen zijn goud waard. 

Je nieuwe wereld

De tips lijken simpel, maar het is makkelijker gezegd dan gedaan. Het zijn ook geen wereld schokkende tips, maar wel geheugensteuntjes die je weer even terugbrengen naar waar het om gaat.  Weer even het grotere plan te zien en om jezelf te vergeven dat je niet doet wat alle anderen doen, want jij bent een nieuwe wereld aan het scheppen.

Invloed van intuïtie en creatieve vermogen in je business

Woorden hebben kracht. Ze resoneren met je ideale klanten, maar hebben ook impact op je gemoedstoestand, je lichaam, je mate van succes en je business. Hoe je woorden kan manipuleren om te krijgen wat je wil, zakelijk en in je leven, daar wijd ik een cursus aan. Klinkt dit als iets voor jou? Klik de button hieronder en lees verder!

Instagram

Geef een antwoord