Dit is waarom je blog of mail niet gelezen wordt

En wat je er aan kan doen.

Je kop klopt niet. En laat dat nou net het belangrijkste onderdeel van je blog zijn. Heb je uren zitten zwoegen op de meest fantastische content, waar zoveel waarde in staat dat je je bijna schaamt om ‘t gratis online te zetten, klikt er niemand op. Shit.

Dit is waarom je kop niet klopt: je hebt niet genoeg aandacht besteed aan het doordenken van het doel voor je lezer. De meeste coaches en trainers nemen niet de tijd om misschien wel twee keer zo lang over een kop na te denken als over de inhoud van hun blog.

Quick Wins

Er zijn een aantal quick wins die je kan behalen. Zoals, gebruik signaalwoorden zoals dit, deze, waarom, hoe en zo. Mensen worden hier nieuwsgierig van en willen weten waar die woorden naar verwijzen. Nog een goede tip, spreek iemand direct aan met je of jij, om de simpele reden dat iemand zich dan ook aangesproken voelt. Kijk naar jezelf, ik heb het tegen jou, ja jij. Zo dus.

Koppenlijst

Maar, ik zou Emily Mattaka niet zijn als ik niet mijn eigen onderzoekje er op los gelaten had. En ik heb een lijst met koppen in elkaar gedraaid, waarmee je je eigen creativiteit een boost kan geven. Want de bovenstaande tips zijn wel bruikbaar, maar zo krijg je dus ook dat iedereen hetzelfde gaat doen. Mijn advies is dus, blijf creatief spelen met tekst en taal. Inspireer je lezers.

Spiekbriefje

Hier is mijn Headline Cheatsheet oftewel spiekbriefje wat je schaamteloos kan gebruiken om te variëren met je koppen. Het bestaat zodat je creatiever gaat denken en buiten de lijntjes gaat kleuren van wat de gevestigde marketingorde je vertelt te doen.

Mijn Verhaal...

Meer Magie in je Business

Tijdens mijn zwangerschap in 2016 wist ik het zeker. Ik wil meer focus op magie, mindfulness en vrouwelijke energie in business. Ik had een grote droom en ik was verre van overtuigd dat het me ging lukken. Nu weet ik wel beter. Het gaat lukken. Door 3 dingen anders te doen werd ik binnen twee jaar gevraagd om Copywriting Coach te worden in marketingexpert Eelco de Boer’s training. Ik word nog regelmatig ingehuurd om te spreken over Conscious Copywriting® en de Kracht van Storytelling. Ik geef workshops, heb een online training en ben een retreat aan het plannen. De vrouwen waar ik mee werk inspireren mij dagelijks om door te gaan met mijn missie.

Think in Magic. Expect Miracles. 

Emily_1250x750

Hey you again...

Let's just get in touch

00 31 6 141 27 329
hallo@emilymattaka.nl

Sure I'll help you...

Find love and joy right here