Marketing is a Love Story - mini cursus

Inspireer en creëer meer magische klanten in je business

Leer 5 krachtige storytelling skills om je ideale klant te inspireren

Claim hier je aanbieding:

Je wil meer klanten, liefst ideale klanten. Maar hoe? Marketing is een wirwar van methodes en technieken. Je weet niet waar je moet beginnen en dit lijdt tot twijfel, overweldiging en uitstelgedrag. Stop met druk zijn en wordt effectief. Begin bij de eerste belangrijke stap dat alles voor je gaat veranderen.

Jouw ideale klant. Zodat je moeiteloos kan groeien. Op jouw manier. Kalm knallen en creatief creëren. Het kan.

Niemand interesseert zich voor jouw bedrijf. Het klinkt hard, maar het is de waarheid. Jij bent de enige die weet waar het om gaat. Dus jouw visie moet het licht gaan zien. Harten veroveren. Ontdek wat de winnende factor in jouw business is. Zodat er meer verkocht wordt van wat jij te bieden hebt en je de wereld een mooiere plek kan maken.

In deze cursus ga je ontdekken dat marketing meer is dan saaie technieken en praktische vaardigheden. Je kan er zo veel meer mee. Weinig coaches, trainers en ondernemers die intuïtief zijn hebben feeling met marketing. Maar als de knop omgaat, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Als Copywriting Coach in marketingexpert Eelco de Boer’s programma, Master Moves, coach ik maandelijks tientallen ondernemers. Daarnaast geef ik online trainingen, online coachingscalls en online vipdagen met klanten die willen weten waar het goud in hun business zit.

Dit zei een styliste na een coachingssessie:

‘Nog super bedankt voor je heldere lessen. En dan de tip: secretaresse in je kledingkast. Misschien is dat het wel, waarom ik die drive voel om mensen te inspireren en overzicht te willen brengen. This is me: geen stylist die alleen maar met mode bezig is, maar iemand die houdt van mooie mode & mensen, maar dat het liefst heel overzichtelijk wil maken voor iedereen. Ik ga dit even laten landen en hoop je gauw weer te spreken.’

Wat niemand je gaat vertellen: Wanneer je de magie in je marketing kan vinden, dan heb je de sleutel tot succes. Verhalen en liefde zijn de basis voor langdurige en warme relaties met je ideale klanten.

Think in Magic. Expect Miracles. – Emily Mattaka

Wat kan jij na de mini cursus:

Claim hier je aanbieding

Hi there...

Shall we meet up and chat?

00 31 6 141 27 329
hallo@emilymattaka.nl

Find all the gold here...

Doesn't get shorter then these cuts