Over mij

Clarity & Content Coach

“Ik help vooral vrouwelijke ondernemers meer vanuit een dieper weten te schrijven, zodat ze zelfverzekerd en vanuit verbinding met prachtige personen connecten.

Doordat ik marketing is a Love Story tools implementeer in mijn eigen bedrijf heb ik gezien welke winstgevende invloed dit heeft op m’n business. Mijn ideale klanten haal ik niet binnen maar contacten mij. Krachtige vrouwen met mooie bedrijven die zoeken naar een meer intuïtieve en lucratieve manier om hun boodschap te brengen. 

Grote Shifts en Diepe Doorbraken

Waar ik trots op ben zijn de inzichten die mijn klanten krijgen, waardoor ze grote shifts en doorbraken maken in hun marketing en zichtbaarheid. Bijvoorbeeld door in te zien dat hun boodschap gebaseerd is op een verouderde propositie. Die verschuiving van inzichten is fundamenteel voor een bewustere, meer marketable en uplifting communicatie.

Of vrouwen die hun bedrijf zagen als een aaneenschakeling van producten en niet als een merk. Zij zagen zichzelf niet groots en speelden het spel klein omdat het om de producten of service ging en niet om the big idea dat ze hun klanten te bieden hebben.

Al deze vrouwen hebben de antwoorden al in zich, maar wisten nog niet welke vragen zij zichzelf moesten stellen. 

Check mijn homepage voor  testimonials!

Liefs,

Emily

Verlangens

Alles wat jij wenst begint met een verlangen. Hoe beter je weet wat je verlangt, hoe beter je kan manifesteren en creëren. Wil je meer klanten? Of wil je eigenlijk meer inkomsten en minder klanten? Wat wens je exact.  Ik laat je zien hoe je meer vrijheid in je business kan ervaren. 

Mindset is Everything

Practice What You Preach

Mijn zwangerschap in 2016 zorgde voor een shift in mij. Vóór mijn zwangerschap deed ik van alles. Ik was echt een allround zelfstandige; events, communicatie, projectmanagement, styling,  DJ.

Tijdens mijn zwangerschap maakte ik een belangrijke beslissing: ik ga alleen nog focus hebben op wat belangrijk is om mijn business te laten groeien. Ik veranderde ik 3 belangrijke dingen. Hierdoor ervaar ik nu meer vrijheid, rust, vertrouwen en financiële groei

Ik geloof dat ondernemers de toekomst zijn en het verschil kunnen maken. Mits ze zichzelf de vrijheid geven om AAN hun business te werken, in plaats van IN.

Wil je vrijblijvend advies hoe je jouw business meer winstgevend kan maken?

Personal-Branding-Emily-138_2500x1750
copywriting coach, personal branding, online ondernemer

Intuïtieve SalesPitch Tip

Je boodschap

Stap 1: Visualiseer je ideale klant. Wat doet ze? Wat is haar uitdaging? Haar hulpvraag.

Stap 2: Zet een intentie. Pak een mobiele telefoon en neem jezelf op, audio. Vertel haar hoe jij haar kan helpen. Wat wordt haar transformatie? Luister terug.

Stap 3: Tik de copy van audio naar Word (besteed dit uit) en comprimeer dit tot ongeveer 3 korte alinea’s, dit is je missie. Vertel in 1 zin wat jij betekent voor je toekomstige klant. 

Stap 4: Leer dit uit je hoofd en gebruik het wanneer iemand aan je vraagt wat je doet.

Yes, we're a match...

Let's work together

00 31 6 141 27 329
hallo@emilymattaka.nl

Have a look and find it...

Check out my shortcuts...