Dit is waarom je salespagina niet converteert

Waarom je salespagina niet converteert en meer tips. 

Coaches en trainers weten vaak heel goed wie hun klanten zijn en hoe ze hen kunnen inspireren. Maar met de veelheid aan kennis die je hebt is het lastig om focus te hebben op wat er echt toe doet. De Salespage Template kan je daarbij helpen.

Voordat ik je de gratis Salespage Template aanbied, waarmee je makkelijk in minder tijd een goede verkooppagina schrijft, wil ik je eerst een aantal salespagina tips geven.

Tip 1: Trek de aandacht met een goede kop. Iemand leest niet verder als ze niet eerst geprikkeld worden. Zorg dus dat je opvalt bij de juiste persoon. Weten voor wie je schrijft is dus fundamenteel.

Tip 2: Vaak zie ik dat coaches en trainers op hun homepage verschillende doelen hebben. Als je conversie wil en je hebt op je homepage een aanbod. Focus dan op 1 doel. Weet iet niet waar je uit moet kiezen om de focus op te leggen, ga dan na wat je laatste 10 klanten echt zochten op je site.  

Tip 3: Kostbaar product of service veel tekst, goedkoop product korte tekst. Hoe meer je aanbod kost, hoe meer tekst je er aan mag wijden. Met de gratis SalesPage Strategie die ik voor je gemaakt heb, zal je zien dat de opbouw hetzelfde kan blijven, maar de invulling sterk kan verschillen.

Mijn Verhaal...

Meer Magie in je Business

Tijdens mijn zwangerschap in 2016 wist ik het zeker. Ik wil meer focus op magie, mindfulness en vrouwelijke energie in business. Ik had een grote droom en ik was verre van overtuigd dat het me ging lukken. Nu weet ik wel beter. Het gaat lukken. Door 3 dingen anders te doen werd ik binnen twee jaar gevraagd om Copywriting Coach te worden in marketingexpert Eelco de Boer’s training. Ik word nog regelmatig ingehuurd om te spreken over Conscious Copywriting® en de Kracht van Storytelling. Ik geef workshops, heb een online training en ben een retreat aan het plannen. De vrouwen waar ik mee werk inspireren mij dagelijks om door te gaan met mijn missie.

Think in Magic. Expect Miracles. 

Emily_1250x750

Hey you again...

Let's just get in touch

00 31 6 141 27 329
hallo@emilymattaka.nl

Sure I'll help you...

Find love and joy right here