Ontvang het Sexy Salescopy Spiekbriefje

Welke woorden kan je inzetten om meer klanten te inspireren om van je te kopen? Keer op keer?

Het is eigenlijk heel simpel. Iemand die op jouw salespage terecht komt en snapt wat je bedoelt, zich aangesproken voelt en je vertrouwt zal hoogtswaarschijnlijk ook tot actie overgaan. Converteren.

Het zijn niet alleen enkele woorden die hiertoe leiden. Het zijn zinnen en verhalen die je lezer inspireren. In de wetenschap noemen ze dit neuromarketing, waanzinnig interessant.

Maar, ik wil juist niet gaan strooien met technische woorden en weetjes. Ik wil het juist moeiteloos makkelijk en waardevol voor je maken. Dit document is met liefde gemaakt, zodat jij altijd een geheugensteuntje hebt wanneer je winstgevende copy wil schrijven. Met andere woorden, actiegericht schrijven. 

Bepaalde woorden werken namelijk altijd, want ze worden nieuwsgierig. Wanneer iemand je tekst niet snapt, zal je de deal ook niet kunnen sluiten.

‘A confused mind will never buy.’

Download snel het Sexy Salescopy Spiekbriefje voor € 11,99 ex btw en ontdek welke winstgevende woorden sowieso tot meer conversies leiden.

De lijst die je gaat ontvangen is een handig pdf bestand met meer dan 60 woorden die je te pas en te onpas kan gebruiken in je verkoopteksten. Keer op keer. Houd hem op je bureau naast je laptop.

Je hebt namelijk maar 3 variabelen op je website die er toedoen:

  1. Copywriting
  2. Structuur
  3. Vormgeving

De 1e heb je bij deze grotendeels voor je salespitch getackeld. Je pitch is het laatste stukje van je aanbod waarin je daadwerkelijk overgaat op de sales. Seal the deal!

Maar, het betekent niet dat je je brein hoeft uit te zetten. Dit document geeft je de mogelijkheid om na te denken of dit de woorden zijn waar jouw klanten zich door aangesproken voelen. Of het kan je inspireren om op vergelijkbare andere woord te komen, die beter passen bij jou en je klanten. Check ook altijd www.synoniemen.nl

Bottomline is namelijk; blijf bij je gevoel en weet tegen wie je praat. Maak dan de beslissing of woorden en zinnen werken.

Naast het Spiekbriefje ontvang je ook een persoonlijk ingesproken bericht waarin ik je uitleg waarom, hoe en wanneer je het Spiekbriefje kan gebruiken. 

Download snel het Sexy Salescopy Spiekbriefje voor € 11,99 ex btw en ontdek welke winstgevende woorden sowieso tot meer conversies leiden.

Als je nu het Sexy Salescopy Spiekbriefje download ontvang je 3 gratis verrassingen ter waarde van € 30,- in je mailbox! Omdat ik het belangrijk vindt dat je meer magische momenten maakt voor je klanten en op een vernieuwende manier naar je schrijfstijl kijkt.

Dit is voor jou als je: