Intuïtieve schrijftraining

Schrijf je vrij, rijk en gelukkig!

Ontdek schrijftechnieken en rituelen om je leven te verrijken. Je vrouwelijkheid te ownen en je creativiteit te vergroten. 

Meld je direct aan

Ben jij iemand die vaak vastzit in haar eigen hoofd? Het moeilijk vindt om los te komen van bepaalde gedachtestromen en daardoor steeds weer in dezelfde vermoeiende, stressvolle situaties terecht komt? In je business of daarbuiten? Dan is dit voor jou.

Vaak zijn we heel creatief en gedreven te experimenteren met verschillende technieken en kennis om je business of je gezin naar een hoger niveau te tillen. Maar denk je ook aan je jezelf? What about your own peace of mind?

Door jezelf voorbij te lopen maak je je sneller zorgen, je wordt onzeker en je gaat twijfelen aan je omgeving en je projecten. Aan wie je bent, wat je te doen staat en welke volgende stap je kan nemen. Dit leidt tot vermoeidheid, prikkelbaarheid, stress en ongezonde gewoontes.

Wist je dat al deze negatieve staten van zijn gelinkt zijn één enkele emotie? Ontdek hoe je holistisch naar jezelf te kijken.

Als je jezelf intern kan openbreken en de wijsheid van jouw innerlijke godin aan het woord kan laten, dan beland je in een nieuwe wereld. Een lichtere wereld van genot en plezier.

Jouw innerlijke kracht heeft je iets te vertellen. Ze wil haar creativiteit over alle facetten van je leven heen sprenkelen, zodat je in je puurste potentieel komt om zo je business, je gezin en je leven lichter te maken.

Herontdek de magie van intuïtief schrijven, zodat je vrij, rijk en gelukkig kan zijn in iedere situatie van je leven. In elke vezel van je lijf. Laat jouw godin stralen, laat haar praten, geef haar een blanco vel papier en geniet van haar wijsheid.

Het moment dat ik mijn innerlijke godin vond, ruimte gaf en liet spreken gebeurde er iets bijzonders. Zij liet mij zien wat de kracht van het geschreven woord echt kon zijn. Ik wist dit tot op bepaalde hoogte wel in mijn business als Conscious Copywriter en daardoor hielp ik al vele klanten (vaak ook intuïtief) met hun teksten.

Toch vond ik het altijd moeilijk om de essentie te vinden van wat ik deed en vooral om dat aan anderen te leren. Ik ben een teacher, net als jij, maar de lessen vonden hun weg niet naar buiten. Ik blokkeerde en verkeerde lange tijd in een impasse, m’n copywriting trainingen kwamen niet van de grond. Ik zocht naar de sleutel van m’n eigen succes en vond het in DIT programma.

Dit aanbod staat los van zakelijke teksten, maar heeft er wel waanzinnig veel impact op. Want het begint bij jouw innerlijke kracht en een dieper weten toelaten. Dat is de motor in je business, in je leven en uiteindelijk ook in je communicatie. Het vertrekpunt van waaruit alles kan ontstaan. Het gaat niet om hoe je schrijft, het gaat in de kern om vanuit welke energie je schrijft.

Ik ontdekte dat veel van de teksten in m’n journals, die eigenlijk uit de pen van mijn innerlijke godin kwamen realiteit werden of al geworden waren! Het was een boeiend proces om te realiseren dat m’n journal een werkelijke blik in de toekomst gaf. Het is nu m’n Future Lifebook

Mensen die ik ontmoette stonden al maanden daarvoor op papier. Projecten die ik bedacht had kregen als vanzelf vorm. Liedjes op de radio, boeken, gesprekken die ik voerde kregen allemaal een nieuwe lading, een diepere betekenis.

Het leven werd ineens nog veel meer spectaculair, ik nam en neem nog steeds leiderschap over wat ik wil ervaren.

Neem deze bijzondere reis van bezinning met beide handen aan, om jezelf te bevrijden. Het is niet altijd even makkelijk en je blijft altijd schakelen tussen de realiteit waarin we leven en het diepere weten van je godin, maar met deze lessen heb je een keus en een fundament. Ervaar je de vrijheid om te schrijven wat je altijd al wilde schrijven, inspirerend, daadkrachtig en volledig in je eigen authenticiteit, jouw waarheid.

Zeg ja als je een ja voelt en bied geen weerstand als je geen weerstand ervaart. Rationeel denken is niet altijd de oplossing, meestal niet. Pak dit moment. Ga mee in de flow van jouw wijsheid. Het leven is maakbaar op alle levels, als je het maar durft te geloven.

Dit is een uitnodiging om naar een plek af te reizen waar je misschien anders nooit zou komen. Ik wil je uitdagen om dieper te rijken, dieper te kijken naar wat jij zou kunnen creëren vanuit deze nieuwe energie. Haar energie.

Ik wil je de sleutels geven tot haar wijsheid. Jouw innerlijke godin.

Voor iedereen is die sleutel anders, zal het slot anders zijn en de ervaring totaal anders. Maar de ruimte die je creëert in jezelf, de kracht die je gaat ontdekken is altijd hetzelfde. Jouw puurste kracht.

Dit is ook een uitnodiging om de commitment aan te gaan met jezelf. Om jezelf te overstijgen. To rise up and to speak up, to step up and to keep your head up. To be on top of the world and shine more than you have ever done before.

Not for them, for yourself.

Wat kan je verwachten? Ik neem je mee op reis. Je ontvangt inspirerende opdrachten, inzichten, stories, beelden en technieken via beeld, audio en tekst. In het kader van sensualiteit, geld, zelfliefde, intuïtie en communicatie. Opdrachten die niet lang duren, maar wel van je vergen om volledig aanwezig te zijn en toe te laten. 

Na dit online retraite heb jij een duidelijk besef hoe je intuned op jouw intuïtie. Met welke technieken je seksuele energie kan omzetten tot creativiteit. Hoe je weerstand kan loslaten en meer vrij in het leven kan gaan staan. Hoe je makkelijker geld kan manifesteren. En hoe je op bepaalde punten jezelf saboteert

Investering

Schrijf je Vrij, Rijk en Gelukkig bied ik nu aan voor € 47,- ipv € 147,- ex btw!

Zodat zo veel mogelijk vrouwen deze intuïtieve methode en bevrijdende kracht kunnen ervaren. Jouw doorbraken kunnen een katalysator zijn voor een golf van meer vrijheid, rijkdom en geluk, voor ons allemaal. 

Dit is voor jou als...

Hoe werkt het:

Meld je direct aan

PS ontvang direct gratis de Spiritual Writing Gameplan twv € 10,- bij je aanmelding. 

Wist je dat...

veel intelligente en creatieve vrouwen er aan voorbij gaan dat hun eigen geluk het allerbelangrijkste component is voor succes in het leven. Jij bent de basis.

De eye opener is dat je niet gelukkig moet willen zijn om succes te behalen, maar dat je al gelukkig ervaart en dan succes jou wel volgt.

Emily

PS deze foto was gemaakt begin 2020 op een magisch eiland Koh Phayam. Wat daar gebeurde heeft dit programma mogelijk gemaakt. Ontdek het verhaal achter de foto in het programma.