Ontwikkel Woordkracht in je Business

Gebruik je intuïtie en lichaam. Ervaar meer plezier, creativiteit en succes met content creatie.

Je bent een sensueel en spiritueel wezen. Komt dit tot uiting in je marketing? Hoeveel van jezelf laat je echt zien? Wat blokkeert er en wat kost dit je? Waarschijnlijk kost het je klanten, inkomsten en heel veel energie. Waardoor je creativiteit minder wordt, je minder snel schakelt maar ook niet in je kracht komt te staan.

Wanneer je wel uit een natuurlijke stroom energie put, de intelligentie inzet die er altijd is om je te helpen, dan voel je dat je zo veel meer kan dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Het is ook niet belangrijk wat anderen van je zien. Je zou je minder bezig moeten houden met je blik naar buiten. Dat is de grootste lek in je energiestroom. Creëren op dat niveau, het niveau van doorzettingsvermogen en actiegericht doorbeuken is een sensuality killer en helpt je niet verder.

Stop met jezelf vergelijken. Kijk niet naar anderen en doe wat goed voelt, in je lijf. Wanneer jij vanuit een lichamelijke energie te werk gaat, dan kom je dichterbij jezelf en bij je klanten. Je kan hierop intunen, door te luisteren naar je intuïtie en je lichaam. Maar hoe doe je dat?

Niet alles is op te lossen met techniek

Wanneer je in je kracht staat, je energie bewaakt en vanuit een ontspannen houding de Woordkracht Tools implementeert en zo je content creëert dan gaat het stromen. Ideeën komen, woorden vloeien moeiteloos uit je pen. Je gebruikt je intuïtie effectief.

Niet alles is op te lossen met het nieuwste technische snufje of de content regels die iedereen al gebruikt. Waar tegenwoordig de meeste ondernemers tegenaan lopen is dat ze niet goed hun focus kunnen bewaken. Ze weten niet welke stap ze het beste kunnen zetten en lopen in 7 sloten tegelijk.

Dit resulteert in burnout klachten, weinig creatief vermogen, lichamelijke pijnen en stagnatie. Al deze uitdagingen trotseren kan overweldigend zijn, al helemaal als je ook gewoon door moet met de dagelijkse gang van zaken in je business.

Gun jezelf de ruimte om tools te ontdekken die je kunnen helpen om je verbeeldingskracht te ontwikkelen. Om je intuïtie te vergroten en je mindset een boost te geven. Wanneer je luistert naar je lichaam, echt luistert dan gaat er een nieuwe wereld voor je open.

Een nieuwe realiteit

Leer de beginselen van de taal van energie, Woordkracht. Dit biedt je een nieuwe realiteit dat je kan gebruiken om je business te boosten en je succes te vergroten. Sta open in licht en liefde en laat het tot je doordringen. Er is meer. Je kan meer. 

Deze manier van schrijven leverde me verschillende hele bijzondere klanten en kansen op. Mijn coachbaan bij marketingexpert Eelco de Boer, ik manifesteerde een 3 daags seminar bij een bekende lifecoach waar ik gratis hen kon, klanten die aanvoelen als vrienden, nieuwe magische ideeën en concepten vanuit plezier en gemak en hele fijne connecties met ondernemers die deze manier van leven en werken snappen en ook implementeren. Woordkracht in Business is meer dan wat je schrijft, het is een manier van leven.

Tijdens de Woordkracht in Business Cursus ga ik je meenemen in de wondere wereld van woorden als katalysator en laat ik je ervaren wat er nog meer mogelijk is met jouw intuïtie. Hoe woorden resoneren met en voor jou en hoe je het kan inzetten als interessante marketingtool.

Maar, wat gaan we precies doen?

In een groepssessie van 3 uur neem ik je mee op een bijzondere reis in jezelf. Je gaat ontdekken wat werkt voor jou. Hoe je soepel en moeiteloos kan leren schrijven. Maar vooral hoe je kan ontdekken wat de ander wil horen, jouw toekomstige klanten. Wat je het beste kan zeggen en waarom. En hoe je kan vertrouwen op je intuïtie. De tools die je leert zijn voor een lifetime. Niemand kan ze je ooit afnemen en je zal ze voor altijd in kunnen blijven zetten. Het doel is dat je met meer energie, meer zelfvertrouwen, meer rust en kennis kan ondernemen. 

Meerwaarde van de Woordkracht Tools?

Belangrijke informatie

  • Datum: donderdag 18 juni 2020
  • Tijd: 10u tot 13u
  • Waar: online live event

Deze sessie is perfect voor ondernemers die: